Nedrivning udføres professionelt

MBH Entreprise i Haslev nær Næstved og Køge udfører en lang række store og små opgaver inden for nedrivning, eksempelvis asbestsanering og brandsanering, for glade kunder på hele Sjælland. 


Vi klarer både nedrivning og bortkørsel​

Er der gamle bygninger på grunden, der skal fjernes, før der kan bygges nyt, så kan vi løse opgaven med både nedrivning og bortkørsel af affald.

Vi udfører også mindre nedrivningsopgaver, hvor der f.eks. skal fjernes en væg i et hus eller en lejlighed eller hvor gamle kontorer skal omdannes til boliger.​


​Nem, hurtig og effektiv nedrivning

Vi udfører nedrivningsarbejdet hurtigt, effektivt og til særdeles konkurrencedygtige priser.

​​Hos MBH Entreprise går vi højt op i, at du føler dig tryg ved os og det professionelle arbejde vi udfører. Vi er stolte af vores håndværk, og rydder altid pænt op efter os selv, inden vi forlader stedet. 


​Kompetent arbejdskraft til nedrivning og andet

​Vi er et team bestående af folk med mange forskellige kompetencer, og alle har vi flere års erfaring inden for håndværkerbranchen. Du kan derfor trygt stole på, at din opgave løses på bedst mulig måde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores ydelser eller en snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit nedrivningsprojekt. Ring til os på telefon 30 34 93 99 eller send en e-mail til michaelbohansen@live.dk​. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Indhent tilbud på nedrivning​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook​

Firma

MBH Entreprise

CVR: 37177652

Adresse​

Bråbyvej 61

4690 Haslev

Kontakt

Telefon: 30 34 93 99

E-mail: michaelbohansen@live.dk